maanantai 29. syyskuuta 2014

Every new day is another chance to change something in your life.

Moroo!  

Lauantaina Tukholma tytöt, Tuuli ja Julia, tulivat vähän ennen viittä. Menimme T:n kanssa hakemaan tytöt juna-asemalta meidän Fordilla ja, koska mulla on kaksi pientä lasta niin autossahan tosiaan on takapenkillä kaksi lastenistuinta. Tajusin sen vasta kun oli jo liian myöhäistä tehdä asialle jotain ja yksi tytöistä pääsi kokemaan vähän erilaisen kyydin. :D Onneksi matka oli lyhyt ja oon hyvä kuski! ;)

 

Näytettiin tytöille meidän kaunista pikku kaupunkiamme ja tää on kuulemma ihan kuin Suomen Loviisa (parempi sekin kun Wikipedian ehdottama Iisalmi.. :D) En oo kyllä kummassakaan ikinä käynyt, joten en kai voi sanoa mitään. :D
Nyköping- tour Tukholma tytöille :)
Kuudelta mulla ja Tuulilla oli päivällinen valmiina kotona, jonka Cari (joka on muuten ihan huippukokki) oli meille loihtinut. Pääruokana hänen itse metsästämäänsä hirveä! Saatiin kyl ihan luxus kohtelua ja jälkkäri näytti tältä:


T ja Julia tulivat meille ruokailun jälkeen ja joimme vähän valkkaria, kuuntelimme hyvää musaa ja nautimme seurasta. :) Illalla suuntasimme taas O'learykseen.


1.Lapsia 2.Sunnuntain eväät 3.Lauantai illan eväät ja 4. Eka itelle tehty ranskis, koska oli tylsää :D

Oli kyl taas kiva viikonloppu! :) Ihanaa kun on löytänyt täältä kavereita, joiden kanssa ei tarvii esittää mitään, vaan voi pitää hauskaa ja valittaa mitä kaikkea kivaa lapset tällä kertaa tehnyt... :D Cari ja Donna myös iloisia mun puolesta. :)

Tänään tosiaa molemmat lähti kuudelta, joten lapset mun vastuulla. Tottakai heräsin 6:15 kun kuulen lasten äänet ylhäältä... Käänsin kuitenkin kylkeä ja nukuin seiskaan. Kakarat olivat ihan hirveällä tuulella. Katsoivat telkkua vanhempiensa huoneessa ylhäällä ja, kun menin sanomaan huomenet ja nyt on aika pukea, lapset vaan nauroivat ja lällättelivät, että näinhän ei tule tapahtumaan. Jouduin heti aamutuimaan siis jahtaamaan Elsiä ja Williä sängyn ympärillä. Hyvää huomenta siis vaan kaikille.


Kokeilin uutta tekniikkaa, annoin heidän vain itse hoitaa itselleen vaatteet ja itse siivoilin keittiössä. Ja ihme tapahtui ja lapset istuivat puolelta aamiaispöydän ääressä. Kokeilin aamiaisellakin uutta juttua, eli laitoin piipparin soimaan 20min päästä ja ilmoitin, että sitten kun kello soi on aika pestä hampaat ja lähteä. Lapset söivät ennätysvauhdilla ja jäi vielä 7min aikaa, joten annoin heidän mennä katsomaan tv:tä vielä. Tässä välissä puin pienimmän ja pesin tämän hampaat, jonka jälkeen sain vanhemmatkin seuraamaan esimerkkiä. Will kuitenkin oli päättänyt koetella hermojani ja kun olimme pienimpien kanssa jo ovella, hän menikin takaisin makkariin ja laittoi telkun päälle. Kävin kertaalleen sen sulkemassa ja tulin takaisin alas ja tottahan toki kuulen telkkarin taas olevan päällä. Niinpä sanoin herralle, että hänen koulunsa se on, joka vaatii meidän olevan ajoissa eli ongelma on myös hänen. Yhtäkkiä pojasta löytyikin hirveästi vauhtia ja kohta olimme jo autossa ja päikkärillä.

Ihana vaavi :)
jee kaikkee hyvää matkassesta!

Päivällä vain pesin pyykkiä, katsoin leffoja ja nukuin. Päätin sitten iltapäivällä olla reipas ja kävellen mennä hakemaan lapset, sillä he pitävät tästä. Sain lapset pois päikkäristä hienosti, mutta eihän mikään ikinä ongelmitta voi sujua ja Elsi päätti lähteä juoksemaan mäen päälle yksin ilman lupaa, kun käänsin kahdeksi sekunniksi selkäni. Tämä ei tosiaan ollut ensimmäinen kerta ja selitin lapselle sitten, että olin huolissani, kun en nähnyt häntä ja noin ei saa tehdä, koska autotie on vieressä. Eipä oppi kauaa muistunut ja hän taas kirmasi edellä. Ehkä se joku päivä oppii. 10min matka kotiin kesti 40minuuttia, mutta lopulta kaikki himassa ja aloimme katsomaan Urhea- leffaa. Cari tuli seitsemän aikaan, mutta lupauduin laittamaan pienimmän nukkumaan. Nyt vihdoin päivä ohi.

Kavereita ja muuttolintuja
(iha ku jonku kirjan nimi xD)



Tämän viikon pitäisi nyt tästä lähtien olla semi rento. Molemmat vanhemmat matkustelevat kylläkin, mutta siihen alkaa jo tottua. Perjantainahan on vain puolikas päivä, sillä perhe suuntaa kohti Kreikan lämpöä, joka tarkottaa vapaa viikkoa mulle! :) Ja kyllä täällä jaksaa paremmin kuin hyvin, sillä mulla on paljon mitä odottaa esim. saan Hollannista vieraita kolmen viikon päästä ;) Jeejee!


Ihanaa viikkoa! :)




<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti