torstai 25. syyskuuta 2014

Lapsi sairastaa osa 1.

Moi!

Sataa, sataa ja sataa
Tänään onkin ollut tosi pitkä ja erilainen päivä. Elsi siis ollut kotona silmätulehduksen kanssa. Heräsin enne seitsemää auttamaan Donnaa saamaan pojat ulos ovesta ja tottakai prinsessa heräsi samaan aikaan... Tämä tarkoitti vain yhtä asiaa: hyvästi pitkään nukkuminen. Poikien ja äidin lähdettyä laitoin Elsin alakertaan katsomaan hänen toivettaan eli Peppi Pitkätossua. Itse maailman parhaana au pairina menin omaan sänkyyni ja ns. nukuin tunnin, jonka jälkeen Elsi tuli valittamaan, että leffa loppui. Iskin seuraavat Peppi jaksot pyörimään ja sain taas "nukuttua" vielä toisen tunnin. Yhdeksältä tytöllä olikin sitten nälkä, joten oli pakko nousta ja hengailla hänen kanssaan.

Tämä päivä on kyllä mennyt tiiviisti Netflixin elokuvien ja ohjelmien parissa. Olen itsekin ollut ihan loppu ja nukahdinkin muutaman kerran. Voikun tämä sairastelu pikkuhiljaa lähtisi pois tästä talosta.... Haimme Elsin kanssa pojat päikkäristä neljän kieppeillä, tulimme kotiin ja Elsi ja Will leikkivät hyvässä sovussa keskenään. Emil myös hetkeksi keksi itselleen tekemistä ja sain sillä aikaa pestyä keittiön ikkunat. Wuhuu ku oon oma-aloitteinen! ;)

Terveyttä tänne päin kiitos.


Donna tuli viiden aikaan ja lähdin Elsin kanssa balettiin. Hänellä siis ei ole mistään väsymyksestä tai kipeydestä tietoakaan, joten koimme baletin olevan ihan okei. Tällä välin Donna teki meille hyvää kanaa ja tortelliineja. :)


Huomisesta ei ole vielä tietoa. Toivon, että Elsin silmä ei enää rähmisi ja hän voisi mennä päikkäriin. Minun pitäisi nimittäin huomenna taas siivota ja se ei varmasti ole yhtään kivaa, jos tyttö pyörii jaloissa...

Huomiseen!



<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti