maanantai 1. syyskuuta 2014

Little by little.

Tjäna!

Mietin, että ehkä helpompi teidän pysyy mukana nimissä, jos keksin kaikille jotku nimet pelkkien etukirjainten sijaan. Eli äiti Donna, isä Cari, 6v.Will, 4v.Elsi ja 2v.Emil. :)

Päivä nro 3 takana. Tästä se normaali arki alkaa. Herättiin klo7 ja saatettiin lapset Donnan kanssa yhdessä tossa lähellä sijaitsevaan päikkäriin. Kaikki lapset siis samassa rakennuksessa, mutta kaikki kolme eri ryhmässä. Toi on semi lyhyt matka, mutta siin sellane kiva kukkula (tai mikä onkaan :D) keskellä eli semi jyrkät ylä-ja alamäki. Kyllä se menee näin kun on vielä hyvät ilmat, mutta saa nähdä, että saanko auton käyttöön, sitten kun alkaa syksy ja talvi...



Muttta tänään ollut kiva päivä :) Saattamisen jälkeen tulin kotiin ja sain monta tuntia vaan nukkua ja olla (mikä oli ihanaa kun tää flunssa vielä painaa...). Neljän jälkeen Donna tuli kotiin ja haimme (väsyneet ja kiukkuiset) lapset taas yhdessä ja sen jälkeen ruokaa ja ilta pesulle. Donnalla oli joku meno illalla ja jäin sitten lasten kanssa ensimmäistä kertaa ihan yksin. Laitoimme Itse Ilkimyksen pyörimään ja kaikki kolme katsoi ja nauroi ihan hulluina :D Emil (pieni ihana mammanpoika) aina välillä sanoi surullisena: "mamma", mutta sain hänet taas keskittymään telkkariin ja kikattamaan sisarustensa kanssa. Leffan loputtua pesin pienimmän kanssa hampaat ja pääsin nukuttamaan lapset. Olimme sopineet, että koska katsomme leffaa, ei tänään lueta satua. Ja niin lopulta kaikki kolme sammuivat kiltisti omiin sänkyihinsä :) Jopa pieni Emil, joka ei oo vielä kertaakaan nukahtanut omaan uuteen sänkyynsä ilman piiitkää itkupotkuraivaria! Kyl mä selkeesti jotain osaan lasten kanssa tehää oikein! :D

Soittelin tänään täällä Nyköpingissä olevan toisen suomalaisen au pairinkin kanssa ja me nähään huomenna! Ihanaa saada ikäistään seuraa ja joku joka kokee tän saman kuin minä :) Pikku hiljaa alan muutenkin tottumaan tähän perheen menoon. Ootan kylläkin innolla sitä päivää kun enkku ja ruotsi ei enään sekotu, vaan pystyn kommunikoimaan selkeesti molemmilla kielillä erikseen ja ihan tietoisesti! :D Nyt vielä tosi paljon haasteita, kun tosiaan Donna puhuu pelkästään englantia lapsille ja mulle, ja lapset taas höpisee ruotsiksi... :D Siinä sitten yrittää pysyä perässä!

Mutta huomenna on uusi päivä ja jos ilmat pysyy tälläsinä (eli joku 18astetta ja aurinkoa), tulee täst viikost iha huikee :) Tai muutenkin haasteistahan mä tykkään ja täällä niitä ainakin on ;)

God natt!

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti