perjantai 12. syyskuuta 2014

Hyvä päivä!

Hellou!

Puhuin mun ihanan prinsessan kanssa aamulla skypessä ja se piristi päivää! Ystävät ovat kyllä tärkeitä ja ihanaa, kun heidän kanssaan voi puhua ja ”hengailla”, vaikka tuo lätäkkö nimeltään meri onkin tossa välissä. :)

Oon oppinu näköjää tosi nopeesti sen, ettei tartte
kattoo peiliin enne ku lähtee hakee lapsia... :D
Eilinen lukuhetki pikkusen kanssa :)

Heräilin tänään taas klo7 ja hirveästä päänsärystä huolimatta menin ylös iloisena siitä, että se on ainoa ongelmani tällä hetkellä. Aurinko paistoi ulkona ja tiedossa oli kaikkea kivaa täksi päiväksi! Menimme T:n kanssa asioille ja kävimme syömässä. Sitten tulin kotiin, nettishoppailin ja kohta lähden hakemaan lapset kotiin. Sitten katson heidän peräänsä pari tuntia, syömme päivällisen ja illalla lähdemme T:n kanssa pitämään hauskaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin! Täällä on ilmeisesti kaksi nuorille suunnattua paikkaa , missä voi ottaa muutamat ja nauttia elämästä.

Tänään menemme O’learys nimiseen paikkaan, joka on paikallisen tytön mukaan illanviettopaikka, ja siellä takuulla on paljon tutustumisen arvoisia ihmisiä! Olen siis tutustunut netissä yhteen 20-vuotiaaseen ruotsalaiseen tyttöön, jonka löysin Couchsurfing nimisen sovelluksen avulla. Sovellus on tarkoitettu ihmisille, jotka matkustavat ja sen avulla pystyy näkemään onko jotain tapahtumia tai ihmisiä lähistöllä. Laitoin siellä sitten viestiä suunnilleen jokaiselle nuorelle, joka asui/on tällä hetkellä paikassa Nyköping! Jos jotain haluaa, pitää sen eteen tehdä itse töitä. Ei voi vain odottaa, että muut tulevat luoksesi. :) Tämän vuoden motto! 

Sain vihdoin purettua mun matkalaukun! Saa nähä kauan noi vaatteet pysyy tuolla kaapissa... :D

ennen
jälkeen! Pitää varmaa ostaa lisää vaatteita,
kun kaapissa vielä niin paljon tilaa ;)
On kiva voida vähän paremmin! Ja kaksi viikkoa takana :) Aika menee vissii jotenki nopeesti… :D Mut hyvin mulla menee ja toivottavasti kaikilla teillä Suomessakin! Ja muuten mulle saa kyllä sitten laittaa viestiä tai soitella iha millo vaan!


Ihanaa viikonloppua!

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti