lauantai 20. syyskuuta 2014

Do what you love. Love what you do.

Hellou!

Eilen kävin tosiaa siellä lääkärissä ja oli hirveetä säätöä aluksi mun sisäänkirjautumisen kaa, kun oon kirjoilla Suomessa ja ei ole Ruotsin personnummeria vielä ymsyms. :D Onneksi Donna tosiaan aamulla soitti mun puolesta ja oli selittäny tilanteen niin vastaanotto tyypit oli jo vähän varautuneita! Ja tositosi mukavia naisia olikin. :) Menin sitten odotustilaan ja lääkärisetä pyysi mut sisää. Testaili perus juttuja ja passitti pikaverikokeeseen labraan, että nähdään tulehdusarvot. Odottelun jälkeen taas lekuri pyysi takasin sisään ja kuulemma hän epäilee poskiontelontulehdusta, mutta se on viruksen aiheuttama. Ei siis lääkkeitä matkaan, mutta iski post-it:lle muutaman nenäsuihkeen nimet. Sellaisen avulla pitäis saada mönjä liikkeelle onteloista. Selvisin tosi hyvin mun ruotsin kielen kanssa siellä, vaikka meinasinkin revetä koko ajan. :D Ruotsia on vaan jotenkin niin vaikeaa puhua, jos kyseessä joku vakava asia.... :D Jepjep. Sinänsä hyvä, ettei ollut mitään vakavampaa ja ei tarvitse lääkkeitä popsia, mutta toisaalta toivon nyt sitten, ettei tämä ikuisesti kestä.


Samu, bongattii eka Lidl! xD
Hain lapset taas 16 aikaan ja leikin heidän kanssaan ulkona, kunnes puoli kuudelta aloin tekemään ruokaa. Vanhemmatkin tulivat kotiin siinä sitten vähän ennen kuutta. Matkasse-ruokana oli jauhenlihapihvejä, perunaa ja kastiketta. Pihvejä ne ei ollut nähnytkään vaan ennemmin jauhenlihamurskaa, mutta Elsi kehui, että tämä on tästä lähtien hänen lempiruokaansa. :) Vanhemmat ja Will myös söivät hyvällä ruokahalulla ja kiittelivät! Hyvä fiilis. Ruuan jälkeen söimme juustoja ja joimme lasilliset hyvää punkkua. Loppuilta kului rennosti perheen kanssa hengaillessa ja nukahdin taas ennen 22 sohvalle, josta raahauduin sänkyyn ja jatkoin uniani. :)

Tänään ollut rento aamu. Heräsin puoli kahdeksalta, koska lapset heräsivät, mutta nousin vasta lähemmäs kymmentä. Katselin viime viikon salkkarit siinä pienenä maratonina. :D

Menemme Donnan ja Willin kanssa katsomaan salibandya tohon lähellä olevalle Rosvallan hallille klo12:15. Peli on heille ensimmäinen, joten saa nähdä kuinka paljon saan olla selittämässä. :D Kyseessä on siis Nyköpingin ainoan naisjoukkueen peli. Donnan kaverin kaveri (suunnilleen minun ikäseini tyttö) pelaa siellä ja olen hänen kanssaan muutaman kerran puhut Facebookissa mahdollisesta salibandyurani jatkamisesta! Voi kyllä olla, etten ehdi/jaksa heidän tahtiaan, vaikka tämä tyttö vakuuttikin, että touhu on sopivasti panostusta. (Mikä nyt Ruotsin näkökulmasta sitten on sopivasti panostusta, sillä laji täällä todella iso... :D) Mutta olisi tosi kiva edes kerran viikossa päästä salibandya treenaamaan!

Illalla lähden Tukholmaan junalla tai bussilla. Näen siellä muita suomalaisia au paireja ja menemme katsomaan miltä Tukholmassa näyttää lauanta- iltana. :) Ja kyllä, olemme varovaisia enkä tee mitään tyhmää!


Kivaa lauantaita allihopa :)




<3S







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti