keskiviikko 24. syyskuuta 2014

People who love to eat (and cook) are always the best people!

Holahola!





Tiista ja keskiviikko takana. :) Eilen aamulla heitimme lapset Donnan kanssa yhdessä ja, koska ilma oli ihana (vaikka olikin vain 2astetta), päätin kävellä vähän pidempää kautta kotiin. :) Löysin Nyköpingsånin (eli sen joen mikä täällä menee) ja lähdin sen vierellä kulkevaa polkua pitkin kävelemään. Oli ihanan rauhallista ja mukavaa kuvailla taas. :) Tunnin verran nautin Ruotsin syksystä. Kotona tein sitten salaattia lounaaksi, chillailin ja pesin pyykkiä. (Vihdoin olen oppinut käyttämään meidän pesukonetta ja kuivausrumpua xD) Kahden aikaan lähdin T:lle tekemään hänen kanssaan kaalilaatikkoa. Illalla, kun kerroin kokkailuistamme Donnalle, hän innostui ja sanoi, että minun pitää tehdä sitä täälläkin joskus, joten jos hyviä reseptejä löytyy niin mulle saa lähettää! ;)



Päivä meni normaalisti. Tottakai pieniä kiukutteluja neidin suunnalta taas, mutta siihen pitää vain tottua. :) Illalla tein meille päivälliseksi kalakeittoa ensimmäistä kertaa ikinä. Se onnistui kyllä tosi hyvin ja yllätin itsenikin, että osaan tehdä moniakin hyviä ruokia, kunhan vain ryhdyn toimeen! :)

Emil osaa sanoa hienosti "cupcake", jota se nyt
hokeekin kokoajan :D


Tänään keskiviikkona olin aamulla yksin lasten kanssa, sillä Donna lähti jo kuudelta. Will ja Elsihän tosiaan heräsivät kuudelta äitinsä lähtöön ja tulivat tänne alakertaan "minun" telkkaristani katsomaan lastenohjelmia äänet ihan täysillä.. :D Siinä sitten "nukuin" seitsemään saakka ja aamupuuhat alkoivat. Sujui yllättävän hyvin ja sovimme aamiaispöydässä Elsin ja Willin kanssa, että he saavat mennä katsomaan telkkaria kunhan lupaavat, että kun sanon että nyt lähtö, tämä myös toteutuu. Will piti lupauksensa, mutta yllätysyllätys neidin piti taas sanoa vastaan kaikessa. Keskustelimme kuitenkin asiasta hänen kanssaan autossa matkalla päikkäriin ja eiköhän hän pikkuhiljaa opi muitakin sanoja kuin "nej". :D










Oli vähän suunnitelmissa, että pitäisin tänää siivouspäivän, mutta koska heräsin niin aikaisin, en jaksanut muuta kuin lepäillä. Lähdin vähän ennen klo 12 hakemaan T:n ja menimme moikkaamaan saksalaista au pairia, joka hänkin asuu Nyköpingissä. Hän oli todella mukava ja puhui sujuvasti englantia, joten kommunikaatio sujui hienosti ja meillä oli hauskaa! :) Sovimme jo paljon aisoita, mitä meinaamme kokea ja nähdä yhdessä täällä ollessamme. :D






Hain sitten lapset. Tulimme kotiin ja laittelin taas pyykkejä ja lapset puuhailivat värityskirjojen kanssa. Minun ei olisi tänään tarvinnut tehdä ruokaa, mutta koska oli ruuanteko-fiilis, tein meille herkku makaronilaatikon. (spagetista kylläkin, sillä makaronit olivat loppuneet.) Donna oli ihan vaikuttunut taas!


namnam :)




Elsillä silmätulehdus, joten huomenna hän minun kanssani kotona. Saa nähdä miten meillä sujuu! :D

Oon alkanu juua tääl tosi paljon teetä!






Hyvää yötä!




<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti