perjantai 5. syyskuuta 2014

Even if you fall on your face, you're still moving forward.


Aamulenkki takana. Tai no enemmän se oli ympäristöön tutustumis- kävelylenkki, joka sisälsi vähän juoksua. :D Pitäis varmaa oppia vaan olemaan ja parantumaan sillon kun on kipeenä, mutta tänään jotenkin tarvitsin tota urheiluu. Donna on kotona taas, joten lapset kyl osas käyttäytyä tosi huonosti.. Ne tykkää aina nimittäin marista ja osoittaa mieltään, kun mamma on kotona. Aamiaispöydässä väsynyt Elsi taas aloitti keskustelun kuinka ei pidä minusta. Sanoin siihen sitten, että jos hän on minulle kiltti niin olen minäkin hänelle. Toivotaan, että tyttö joku kaunis päivä hiffaa, että ei tämä mullekaan mitään helppoa ole, varsinkin kun kielimuuri tulee vastaan silloin tällöin. Sitä Donnakin Elsille yritti pöydässä selittää.

Mun Ruotsi koti ja luumut alkaa olee pikkuhiljaa valmiita :)
Eilen illalla Cari päättikin, ettei teekään ruokaa, joten soittelin skypellä Suomeen mamille ja se autto mua tekee risottoo :) Onneks tää nykyaika on nii helppoo! Sen jälkeen pojat kylpyyn :)

Pikku prinsessa esitteli baletti liikkeitään ja oltiin iha samikset kun sekin sai nutturan :)

Tässä vielä aamulenkin otoksia! Näissä maisemissa kelpaa kyllä juosta useemminkin :) Ihana ilma taas ja hyvä päivä tulossa! Ja tänäänhän on perjantai eli eka viikko takana! 

Tänään olisi vielä tarkotus ensiksi vähän parannella itseään ja juoda paljon teetä. Myöhemmin mennään T:n kanssa käymään tossa verotoimistossa (tai mikä onkaan) hoitamaan mulle Ruotsin personnummer, että pääsen kielikurssille yms. kivaa :) Neljän kieppeillä haen lapset ja syödään ja illalla mennään luultavasti kattomaan Nyköpingin perjantai-ilta elämää T:n kanssa!

Lehdessä oli kiva sarjakuva sopivasti, kun C lähti hirviä metsästämään viikonlopuksi! (hirvijahti alkoi)


Ha en trevlig helg! (=Hyvää viikonloppua)

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti