lauantai 6. syyskuuta 2014

Your smile looks adorable on you. You should wear it more often... :)

I'm in love with Nyköing and Stockholm!
Nyköping ja alakulmassa saippuakupla. Ja näillähän on sellainen kone, joka niitä puhaltaa, eipä tarvitse itse vaivautua.. :D

Eilen tein Elsi apunani tosi hyvää kalkkunaa ja uunis paistettui perunoit ja jotain artisokkasoossia niitten kanssa! Musta on tullut iha hyvä kokki ku saanu tehä paljon ruokaa :) Ja se on kivaa! Mäkkärissä burgerien tekeminen ei tunnu enää miltään... (sori rasvaset ystäväni xD)

Mun juttuseura näytti tältä, kun skypetin kotiin!

Iltaelämään tutustuminen jäi, koska hirveä päänsärky iski. Ja muutenkin oli ihan hyvä kerätä voimia täksi päiväksi. Oltiin nimittäin ihanassa Tukholmassa! Donna juoksi hyvällä ajalla naisten kympin (=tjejmilen), johon osallistui 38 000 naista! Muutaman suomalaisenkin bongasin. Porukkaa oli siis todella paljon ja minun vastuullani oli kolme pientä lasta hirveässä väkijoukossa. Ensimmäistä kertaa joku luuli, että lapset ovat minun. Tämä vanha herra oli aivan hämmentynyt, miten näin nuorella voi olla kolme lasta. Siinä sitten selittelin, että olen vain barnflicka. :D Tunnelma oli mukava, vaikka lapset olivatkin (vaihteeksi) nälkäisiä ja kiukuttelivat kun eivät saaneet hyppiä pomppulinnassa pitkään, sillä muidenkin piti saada hyppiä.

Tjejmilen ja sen jälkeen herkku jäätelöt!
Pikkusta ei hymyilytä.
Juoksun jälkeen lähdimme hakemaan autoa ja ajamaan kohti Gamla Stania. Emme ikinä kuitenkaan päätyneet sinne saakka, vaan löysimme kivan Ranskalaisen ravintolan aivan meren rannasta. Takaisin Nyköpingiin lähdimme klo 19 aikaan ja sain kivan Tukholma sightseening Donnalta samalla kuin ajoimme. :)


Täällä Nyköpingissä sekä Tukholmassa tunnelma on jotenkin aivan eri kuin Suomessa. Kaikki jaksaa hymyillä ja olla ystävällisiä. Tuntemattomille puhuminenkin on arkipäivää. Siksi itsekin jaksaa hymyillä ja päivät ovat kivoja. :)

Heikkohermoiset ÄLKÄÄ katsoko seuraavaa kuvaa. Kyseessä on eräs eläin, joka bongattiin matkalla takaisin päin.
Tänään tosiaan alkoi se hirvijahti ja joitain onnisti heti ensimmäisenä päivänä.
Se on heille suuri asia ja siksi he haluavat näyttää saaliinsa kaikille.
 (Tämä ei ollut ainoa auto, jossa hirveen törmäsimme...)
Muistakaa hymyillä!

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti