sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Suomi ja yllätyksiä

Tästä kuvasta on hyvä alottaa tää postaus, sillä viikkoon on mahtunut paljonpaljon yhdessäoloa, iloa ja hymyä.


Palasin tänään aamulla Suomen reissultani. Koska oon maailman ihanin tytär, isosisko, lapsenlapsi ja ystävä, lähdin tiistaina töiden jälkeen reissaamaan kohti Suomenmaata. Olin jo pari viikkoa suunnitellut reissua ja niiiin iso kiitos mun Ruotsi-perheelle, että pääsin. Tavoitteena ja syynä reissuuni oli siis yllättäminen. Pikkuveli aikustuu vain kerran elämässä ja samalla tosi mahtava tilaisuus ilahduttaa mun muita ihania.


Ti 28.10. Pikkuveli ja mamma yrittivät soitella koko illan FaceTimella, koska halusivat jutella kasvotusten. "Kokoan nyt Ikea kalusteita, voi mennä myöhään." Ja läpi meni että napsahti! Todellisuudessahan olin junassa kohti Tukholman lentokenttää.

Olin sopinut salaisesti, että tätini tulee hakemaan minut illalla myöhään kentältä ja siitä menin mummolaan yhdeksi yöksi.



Ke 29.10. (Veikan suuri päivä) Lyhyiden yöunien jälkeen aamulla klo 6:15 ylös ja aamupuuron syötyämme lähdimme mummon ja papan kanssa kotiani kohti. Soitin ovikelloa ja äidin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen! Ensin piiitkä hämmentynyt tuijotus, joka kuitenkin muuttui äkkiä suureksi iloksi. Veli nyt oli normaali itsensä, mutta tiedän, että kyllä hänkin ilahtui. Kaikki sujui siis suunnitelmien mukaan, kiitos siitä siis mummo, pappa ja Merja! ;)

Vauvat ainaki tuntu olevan ilosia, et tulin käymään kotona :)
18vee


Loppu päivä vietettiin sitten vain perheen kesken kotona. Ei valittamista :)

To 30.10. Aamulla Monan kanssa herkku kahvelle Lauttasaareen. Sen jälkeen hoidin asioita ja kahdelta oli "skype-datet" ihanan Numpan kanssa. Olin kuitenkin tainnut unohtaa mainita pikku seikan, että todellisuudessa ilmestyn hänen ovensa taakse.... Hups ;) Pitkä kävelylenkki syys säässä parhaassa mahdollisessa seurassa, ei kai sitä tyttö muuta voi toivoa!

heppa
Illalla tuli Prinsessani mieheltä viestiä, että neiti olisi nyt kotoana ja niinpä lähdin liikenteeseen. Tällä kertaa tarvitsin vähän apua yllättämisessä, sillä kerrostalon alaoven lukko olisi muuten ollut pienoinen ongelma. Apurini viesti Jullelle: "Meetkö avaamaan alaoven, sun ylläri odottaa siellä." Ihmisten yllättyneet ilmeet ovat kyllä parasta mahdollista katsottavaa, sanonpahan vaan! :D Ihanaa aikaa murun kanssa koko ilta :)



Pe 1.11. (Mistä se marraskuu oikeen tuli... :D) Aamulla Lotan ja Noran luona. Broidi koulusta yhdeltä ja siitä mummolaan. Mummolasta Ilonalle ja lopulta Millan kanssa Stadiin leffaan. Leffan jälkeen loppuilta kului Siirin kanssa hengatessa. :) Paljon ystäviä yhdessä päivässä. Saan kyllä olla onnellinen siitä kuinka paljon ihmisiä mulla on ympärilläni, joiden kanssa kahden kuukauden paussi näkemisessä ei tunnu missään.

"Koska et oo isänpäivänä Suomessa niin tein kakun,
että säkin saat :)" Kiitti mummo!

La 2.11. Hengailin mamman kanssa koko päivän vain kotona. Tollasta pelkkää äitin kanssa olemista olikin ikävä! Lähdimme dinnerin jälkeen mummia yllättämään ja hänen kasvonsa olivat myös yhtä hymyä, kun hän näki myös minut ovella. Kahvia ja kakkua sekä mielenkiintoset keskustelut ihan kaikesta mahdollisesta. Mummin luota menin sitten Tessylle. Telkkarista Putousta jaTwilightia (se tuli oikeesti telkusta.) kera hyvän seuran! :) Puoli yhdeltä lähdin vielä käymään rakkaalla ravapallotehtaalla moikkailemassa Ennaa ja muita ystävyksiä. Kiva päivä!



Paksukisu nukku mun jalkojen päällä pitkään.

Su 3.11. Taas lyhyiden yöunien jälkeen mami heitti mut lentokentälle ja lento lähti klo 9:30 takaisin meren tälle puolen. Tällä kertaa kummallakin puolella ilma oli yhtä harmaa, mutta onneksi Tukholmassa treffasin Tuulin. Kahvia, juoruumista ja käveleskelyä. :)

Donnan kanssa olimme sopineet jo aikasemmin, että menen hänen ja lasten kanssa Ruotsissa asuvien Kanadalaisten Halloween- pippaloihin. Sokerihumalaisia lapsia seurailin muutaman tunnin ja lopulta puoli viiden aikaan (vihdoin) autossa ja kohti Nyköpingiä. Kotona kuuma suihku, dinner ja nyt voisi alkaa jo nukkumaan :D

Espresso house

Halloween juhlissa... :D
Rankka viikko takana. Olin vielä flunssassa, mutta eihän sitä nyt Suomi-aikaa halua käyttää tuhisten unten mailla. Toisaalta kuitenkin jollain hyvällä tavalla rentoutuneena uuteen viikkoon ja takaisin arkeen :) Ihana oli käydä Suomessa. Mutta pakko myös myöntää, että hyvä olla täällä taas.


Pus.

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti