perjantai 3. lokakuuta 2014

Loma


Hej!

Heräilin 8:30 tänää ja ylhäällä oli kova pakkaaminen käynnissä. Söin aamiaista, latoin pyykkiä koneeseen ja jeesailin parhaani mukaan. Farfar ja farmor (=isovanhemmat) tulivat tosiaan 10:30 aikoihin ja oli kyllä tosi mukava tavata heidät! He ovat matkustelleet todella paljon (asuneet jopa Suomessa hetken) ja kuuntelin mielenkiinnolla heidän tarinoitaan. :) Näköjään kyllä mä jotain järkevääkin ruotsiks osaan keskustella! Hjelppailin Donnaa ja Caria aina välillä ja sitten taas kuuntelin elämän tarinoita ja opin tuntemaan isovanhempia. Aamu oli kyllä just kiva, vaikka Donna osasikin stressata aika paljon, mutta eiköhän toi oo ihan normaalia, kun pitää ajatella omat ja kolmen pienen lapset tarvittavat mukaan. :)


minä ja bro jossain päin maailmaa vuosi 2001 :)

Ensimmäinen auto isovanhemmat ja Will kyydissään lähti 12:30 ja Cari tuli sitten takaisin ja me pienten ja Donnan kanssa lähdimme klo13 kohti kenttää. Onneksi matka oli vain n.10minuuttia, joten he ehtivät juuri ja juuri droppaamaan matkalaukut ajallaan (lento tosiaan lähtee 14:20). Farmor oli herttainen kun oikeen halasi minua ja toivotti kivaa lomaa mullekin. :) Samoin tietenkin teki Donna tapansa mukaan ja lupasi lähettää paljon kuvia ja kuulumisia. Pieni kateus kyllä iski, kun en itse pääse sinne helteeseen, mutta ens kerralla sitten! ;)

lähi lentokenttä
Siinä, kun sitten hyppäsin autoon ja katsoin kun perhe lähti kävelemään kohti terminaalia, tuli minulle ensimmäisen kerran sellainen olo, että kuulun siihen perheeseen ja minulle tulee ikävä heitä. Ihana tunne :) Viisi viikkoa takana. Sen se näköjään ottaa.


Nyt lähden näkemään kohtalotovereitani Tukholmaan ja blogi hiljenee viikoksi. :)

Njut av livet!

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti