maanantai 13. lokakuuta 2014

Kauhukakarat

Joo.

Jos oisin kirjottanu tän aamulla, ois tää ollut täynnä asioita kuten tykkään mun työstä ja oon ollu huikee aupair koko aamun. Aamu sujui niin hyvin kuin vain voi. Vitsailin lapsille paljon ja meininki oli rentoa. Lapset ulkona jo 08:13 ja, koska viikon tauko päikkäristä, oli kaikilla vähän ujoutta pelissä ja siksi he roikkuivat minussa. Tuli kiva olo, kun he turvautuivat minuun. :) Sitten tulin kotiin, pesin pyykkiä ja lepäilin. Kiva päivä tiedossa!

Illan fiilis: mitä oon tehny, että ansaitsen tollasta käytöstä, jota on ollut tässä koko illan? Vanhemmat lapset (2-vuotias ollut ihan enkeli) aloittivat ilkeilyn jo kun peruutin tilaihmeemme pieneen pihaamme. "Äiti on sanonut, että olet tosi huono parkkeeraaja." Keskustelimme siinä sitten aiheesta ja väittivät kiven kovaan, että tämä on totta. Elsi:"Sun pitää lähteä nyt kotiin." Minä:"Mä oon nyt kotona :)" Elsi:"Eikun sinne sun oikeeseen kotiin, et saa olla täällä." Toi ottaa aina jostai syvältä sydämestä kun pikkuneiti jaksaa tota hokea.

Ei siinä, unohdin sitten asian mahdollisimman nopeasti ja päätin olla kiva ja leikkiä lasten kanssa pitkästä aikaa. Pari tuntia sitten kuluikin kivasti ja leikkiminen oli lasten mieleen. Äiti tuli kuuden aikaan ja aloimme tekemään päivällistä ja sitten lapset räjähtivät. Istuimme ruokapöydässä, lapset vain leikkivät, kiljuivat, huusivat ja tekivät kaikkea muuta kuin söivät. Huomasin kyllä, että Donna oli väsynyt, mutta itse en ikinä suvaitsisi kyseistä käytöstä lapsiltani. Mutta yksi tämän työn ihanuuksia: ei voi puuttua toisten kasvatustyyleihin, vaikka se kuinka sotisi omien periaatteiden kanssa.

Sota yläkerrassa on jatkunut nyt jo melkeen kolme tuntia. Itse karkasin alakertaan tunti sitten, kun en vaan enää jaksanut ja isi tuli kotiin. Ja nyt lähden (vihdoinkin) kokeilemaan sitä salibandya täällä. Saapas nähdä miten jaksan, mutta eiköhän se piristä ja saa ainakin muuta ajateltavaa! :) Ja muutenkin onneksi jokainen päivä täällä on erilainen, joten huomenna voi olla unelmapäivä. Sitä odotellessa. :D

Kivaa viikkoa!

<3S

PS. sori kun kuvia ei ole

1 kommentti:

  1. lapset........... ainaha sä voit hakee E:n perheelle uudeks auppariks sinne brommaan jos huonojen peruuttelujen takia kenkää tulee ;)

    VastaaPoista