sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hoe gaat het ermee?

Hejj! 

Perjantaina molemmat autot olivat käytössä, joten minulle jäi ainoaksi vaihtoehdoksi lapsien saattaminen ja hakeminen kävellen. Onneksi ilma oli ihana ja lapset kivoja ja kuuntelivat. :) Elsi kylläkin kotimatkalla kysyi: "Miks haet mut aina sillon, kun en haluu lähteä??" Niinpä :D 

Perjantaina oli ihana päivä, vaikka aamulla tarvitsikin jo pipoja ja lapasia!



Illalla Cari antoi luvan, että saan ottaa hänen autonsa, jotta voin hakea Lindan Arlandan lentokentältä. Lento laskeutui vasta klo 23:20 ja ajomatka yhteen suuntaan kestää n.1h20min, mutta uusi Volvo on ihana ajaa, joten matka pimeässä ei tuntunut niin pahalta ja takasin päin oli hyvää seuraa! Ja meinasin muuten saada parkkisakot lentokentällä, mutta hienosti esitin täysin turistia ja tietämätöntä, joten niistä selvittiin tällä kertaa. :D

Nyköpingin "huikea" nähtävyys taas kuvissa :D
Syksy
Lauantaina nukuimme pitkään ja lähdimme sitten kiertelemään Nyköpingiä. Näytin ne muutamat paikat mitä täällä on nähtävää, kävimme kaupan kautta ostamassa evästä junamatkalle ja sitten tulimme hetkeksi kotiin hengailemaan. Juna lähti 17:44 ja, koska suoria junia Tukholmaan ei kulkenut ollenkaan jonkin ongelman vuoksi, oli edessä 2,5h matkustus taas Norrköpingin kautta. Onneksi oli hyvää syötävää ja seuraa!

Eväät lauantain junamatkalla kohti Tukholmaa :D
Olimme siis vasta kahdeksan aikaan Tukholmassa ja lähdimme suunnistamaan Julian luokse. Kiitos muuten (taas) majoittamisesta ihana!<3 Teimme ruuaksi kanaa ja perunamuussia ja loppu illan katsoimme Lindan kanssa Ugly Bettyä (haha) ja menimme nukkumaan. Villi lauantai siis! ;)

Sunnuntain brunssi! Oli muuten niiiin hyvää :)
Tänään olimme päättäneet mennä brunssille Café Foamiiin, Östermalmille. Yksi suomalaisista au paireista vinkkasi paikan ja todelakin suosittelen nyt itsekin muille! :)

Gamla Stan- tour!
Brunsseilun jälkeen lähdimme tunnelbanalla (=metrolla) kohti Gamla Stania. Kävelimme ympäriinsä ja katselimme paikkoja. Ilma oli pilvinen, mutta lämpöä oli lähemmäs 15astetta! :)

Storkyrkan. Kuoro laulamassa yläparvella
Oli kivaa ja ihanaa vihdoin päästä pyörimään Tukholmassa ja tutustmaan kaupunkiin kunnolla! Lähdimme 15:40 junalla takaisin Nyköpingiin. Kotona katsoimme telkkaria ja Cari loihti meille taas tosi hyvää ruokaa: tosiaan tiistaina metsästämäänsä pikku bambia, jonka hän täällä meillä kotona itse valmisti aivan alusta loppuun... Kunhan en ajatellut söpöä pikku peuraa jolkottamassa metsässä, pystyin syömään hyvällä ruokahalulla. :)

Ihanaa, kun on seuraa vielä huomenna ja otsikko ihan täysin omistettu sulle Linda, kun opiskelin hollanniksi "Mitä kuuluu?" ;) (en kyl tiiä onks toi ees hollantia... :D)

Lopuksi kuva, joka kuulemma pelasti Carin päivän torstaina, kun lähetin sen vanhemmille. :D

"Nanna!!" Pikku Emil kutsuu mua Nannaks :)
<3S                                                   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti