tiistai 13. tammikuuta 2015

Jag älskar dig.

Koko Nyköping on ihan sekasin kun tuli lunta. Lauantai päivä meni siinä, että istuin kotona kun oli niin hirveä lumimyrsky, ettei ulos viitsinyt mennä. Lapset kyllä potkittiin hetkeksi haukkaamaan raikasta ilmaa, mutta onneksi itse sain olla kietoutuneena peittoon.



Musta tuntuu, että täällä aurauskulttuuri ei oo ihan yhtä kehittynyttä kuin mitä esim. Espoossa. Toi meidän yksi pääteistä on aurattu niin kapeeksi, että siinä saa ajaa ihan kieli keskellä suuta ja pelätä, että kohta joku vie sivupeilin mennessään. Ja koska lämpötila oli eilen päivällä plussan puolella ja yöllä taas oli pakkasta, tänään se kaikki huonosti aurattu loska oli jäätynyt kauniiksi jääkerrostumaksi jokaisen tien päälle. Ja hiekoitustahan ei näkynyt kuin parissa hassussa kohdassa. Tiedä sitten oliko hiekoitus-setä vaan ollut laiskalla tuulella vai kuka noi harvat ja valitut hiekoitettavat kohdat meidänkin tiellä on päättänyt. Lapsien kanssa siinä sitten yrittää liikkua ulkona, kun joka toinen sekunti joku niistä on turvallaan jäässä. Mutta onneksi onni onnettomuudessa; isukin juna oli myöhässä ja hän tuli sitten heittämään meidät aamulla autolla päikkärille.

Oli kyllä tosi kaunis auringonnousu aamulla :)
Sunnuntain fiilikset ottivat aikalailla mallia lauantaista ja päivä meni enemmän tai vähemmän kello ilta kahdeksaan saakka sängyssä. Liikuin ehkä yhteensä neljä kertaa huoneeni ulkopuolelle. Mutta toi on just kivaa välillä. Se tunne, ettei ole kiire mihinkään ja voi vaan olla. Ja mitä sitten tapahtui kello kahdeksalta illalla? Heitin salibandy kamat niskaan ja lähdin kohti Gripen nimistä hallia täällä Nyköpingissä. Navigaattori päälle ja 8minuutin matka meni äkkiä. Perillä seurasin maila kädessä käveleviä naisia kiertäen koko rakennuksen ja lopulta löysin omat joukkuekaverini katsomosta. Siinä sitten sain hienon sinisen pelipaidan kokoa XL ja lähdimme käytävään vähän pyörittelemään käsiä. Ei tosiaan minkäänlaista yhteistä alkulämpöä, mutta onneksi itse tiedän paikat mitkä mulla jymähtää helpoiten, joten lämppäilin niitä siinä omatoimisesti. Peli alkoi etuajassa 21:10 ja peliaika hassusti 3x14minuuttia. En tiiä miksi just 14minuuttia, mutta se oli ihan okei. Oli kiva, kun peli ei ollut mitään vakavaa vaan sai olla ihan oma itsensä eikä tarvinnut pelätä virheitä. Tuomarit olivat yllättävän huonoja muihin tietämiini ruotsalaisiin tuomareihin verrattuna ja peli oli mielenkiintoista, sillä he pelasivat oikeastaan taktiikalla "pitkä päätyyn ja perään". Meillä on junnuissa aina kyseistä taktiikkaa yritetty karsia pois, joten olin välillä vähän sekaisin, mutta hyvin sujui ja lopputuloksena kimmelsi 6-3 meille. Kaikki naiset vaan kiittelivät ja kehuivat minua, joten tästä on nyt hyvä jatkaa taas torstaina!


Eilen oli hyvä päivä. Varmaan siitä säbäilystä jäänyt hyvä boosti päälle tai jotain, mutta jotenkin kaikki onnistui. Saimme Donnan kanssa lapset ulos ovesta jo vähän enne kahdeksaa, joten minulle jäi extra paljon aikaa itselleni. Hoitelin asioita keskustassa sun muuta. Lapset hain normaalisti neljän kieppeillä. Kaikki lähtivät yllättävän helposti mukaan eikä pahemmin mitään kitinöitä. Kotona lupasin heille sitten, että voimme olla vähän aikaa leikkimässä pihalla ja tällainen me saatiin aikaan:

Ei oikeen ikinä sitten selvinnyt mikä se on  :D

Sain itsekin luvan kanssa leikkiä lasta taas ja tehdä lumijuttuja! Lopulta lapset alkoivat olla niin väsyneitä, että passitin heidät sisään ja aloimme katosa Netflixistä jotain ohjelmaa kaikki kolme kylki kyljessä. Elsi oli jotenkin hirveän läheisyydenkipeällä tuulella ja taisi sieltä ekaa kertaa kuulua sanat: "Jag älskar dig." Hämmennyin tosi paljon, mutta kiva jos se nyt sitten taas tykkää musta. :D Sama kiltteys jatkui tänään. Aamulla sain kyllä kuulla taas kuinka tyhmä olen kun en tällä kertaa herättänyt Williä ajoissa ja tietenkin tästä johtuen olemme myöhässä (poika tosiaan oli hereillä jo kun tulin seiskalta ylös). Lopulta kuitenkin kaikki onnellisesti tarhassa ja ihan oikeaan aikaan.


Kaksi hyvää päivää peräkkäin ja toi tyttönen lähti äsken isänsä kanssa kohti mummolaa, joten pääsen kokeilemaan miltä tuntuisi jos olisi vain kaksi muksua. Varmaan tulee toisaalta semi luxusta, mutta noi ei oikeen osaa leikkiä keskenään, joten toisaalta voi olla että joudun viihdyttämään poikia aika paljon itse.

Mukavaa viikon jatkoa :)

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti