sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Elämää kuvina

Moikka!

Koska mun elämässä tosiaan ei nyt ihan hirveesti ole kipeyden takia tapahtunut niin postaus sisältää paljon kuvia ja niiden pohjalta vähän höpinää.

 
Ollaan nyt alettu kaks vuotiaan kanssa harjotella värejä. Se tykkää tosi paljon kengistä, joten niitten avulla harjoittelu on todella mieleen. Tällä viikolla on ollut ihania ilmoja ja jopa päästy yli 20asteen auringossa! Sen kunniaksi isukki väsäsi meille yksi iltapäivä kotitekoiset jäätelötötteröt.

 
Täällä on tosi monessa pihassa tollanen puska, jossa on keltasia kukkia. Kuvissa meidän pihan sellaien. Ensimmäinen otettu perjantaina 17.4. ja jälkimmäinen perjantaina 24.4. Alkaa olla Nyköping taas kauniina talven pimeyden jälkeen!

Keskiviikkona Willillä oli taas englannin tunti. Olin vielä huonovointinen, joten kävelin lähellä olevaan kauppaan ja pienten eväiden kera parkkeerasin itseni puistoon katsomaan vesiputousta ja jonkun kaunista pyöränromuista tekemää taidetta. Kivaa nauttia auringosta pitkästä aikaa.

Koska kukat ovat kivoja ja piristää mukavasti. Noi kuvat on otettu keskustasta torstaina, kun oli taas koe.


Bongailin kirjaston lehtisalista hesarin. Pitää varmaan mennä lukemaan joku päivä! Perjantaina kävin ostamassa uunituoreen patongin ja loihdin herkku patonkia lunchiksi.

Ja perjantaiseen tapaan lapset taas päikkäristä kolmelta mukaan ja kohti uimahallia Oxelösundiin. Haimme mamsun myös messiin ja hän normaaliin tapaansa oli 22 minuuttia myöhässä. Se on hauskaa kolmen pienen kanssa istua autossa ja yrittää pitää heidät tyytyväisinä kun aina pitää odottaa. Onneksi ne tykkää toivoa aina biisejä ja soitetaan sitten hyvää musaa. Uiminen jäi lyhyeksi mamin myöhästymisen takia eikä se neljä vuotias edes halunnut osallistua uimakoulun tunnille. Minulla suuntana Tukholma 17:18 junalla ja iltaa vietimme ihan rennosti leffaa Tuulin kanssa katsoen. (Itse sammuin normaaliin perjantaiseen tapaani kesken leffaa kymmeneltä, mutta ei kerrota sitä kenellekään.)
Lauantaina oli vähän harmaa ilma, mutta kuitenkin tosi lämmin ja kyllä se aurinko sieltä välillä pilkotti. Lähdimme Tuulin kanssa jo päivällä rantareittiä kohti Tukholman keskustaa ja sieltä Täbystä napattu muutama kuva.


Keskustaan päästyämme matka jatkui shoppailemaan ja löysinkin tarvitsemani mekon (ja ehkä toisenkin) pikkuveljeni ylppäreihin. Nyt tarvitaan sitten enää tulokset että tuleehan ne juhlat ;) Kuvat napattu Kungsträdgårdenista, joka on todella turistien suosima just noiden kauniiden vaaleanpunaisten kukkapuiden takia. (Sori kun en tiiä minkään näitten puoiden nimiä...)

Lauantai-iltana matka jatkui normaalisti huikeeseen Dovasiin ensiksi istumaan iltaa ja sieltä eksyimme sateessa lopulta Södra teaterniin. Siellä meno paljastui enemmänkin afrikkalaismusa painotteisiin bileisiin. Tulipahan käytyä, mutta ei tarvitse mennä uudestaan!

Tänään sunnuntaina päivä oli lepopainotteinen (niinkuin sunnuntait meillä yleensäkin). Lähdimme viideltä taas keskustaan ja kiertelimme hetken, ostin eväät junamatkalle ja koti kutsui. Nää viikonloput menee kyllä tosi nopeesti. Mutta pakko myöntää, että mä oon alkanu tykätä tosta junamatkustamisesta. Varsinkin nyt kun on valosaa ja näkee maisemia! Ei valittamista :)


Nyt odottaa vähän lyhennetty viikko. Perhe lähtee torstaina mökkeilemään ja itse luultavasti suuntaan Tukholmaan.

Mukavaa tulevaa viikkoa!

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti