maanantai 16. helmikuuta 2015

skrikande barn

Sunnuntai 15.2. klo19:50 Palauduin kotiin Tukholmasta. Eric nukkui takki päällä eteisen lattialla. Kaksi vanhempaa muksua alakerrassa katsomassa telkkua. Kuulen isukin sanovan: "Elsi ja Will, viisi minuuttia ja nukkumaan."

19:55 Lösähdän sänkyyni ja alan katsoa rästiin jääneitä Salkkareita. Lapset edelleen telkkarin edessä.

20:26 Salkkarit ohi. Lapset lähtevät hivuttautumaan sänkyihinsä - tosiaan 36minuuttia myöhemmin.

21:00 Perinteinen sunnuntain perhepalaveri. Ihan kiva viikko tulossa. Isukki varoitteli Emilistä, joka mahdollisesti saattaa yöllä herättää ja kiljua kamalaa nälkäänsä. (Ilmeisesti se nukkui siinä eteisen lattialla dinnerin ohi.)

23:01 Jos sitä nukkuisi.

Maanantai 16.2. klo6:02 Herään hirveään kiljuntaan. Onneksi se kaksi vuotias heräsi vasta nyt. Tunti unta jäljellä. Korvatulpat korviin. Öitä!

6:27 Koska korvatulpat en herännyt ennen kuin huoneeni valaistuu ja kiljuva kakara heitetään sängylleni. "I'm SO sorry. I really need to leave now." -Donna. Tällaisesta ei eilisessä perhepalaverissa ollukaan puhetta. Noh täysin unenpöpperössä vaan alan silitellä lasta, joka karjuu ihan kuin päätä oltaisiin leikattu irti.

6:33 Luovutan lapsen lohduttamisessa. Huuto jatkuu entisenlaisenaan, mutta pää tyynyyn. Kaksi vuotias käyttää tilaisuuden hyväkseen ja lähtee yläkertaan etstimään äitiään. Päänleikkaus huuto jatkuu.

6:42 Kuulen, että Will, 6v., herää ja alkaa rauhoitella pikkuveljeään. Pojat hyppäävät yläkerran telkkarin eteen ja lapsi on hiljaa. Päätän ottaa aupairin vapaudet käyttööni ja pitää taas rennomman aamun. Mulla kuitenkin eskarilainen kotona, koska loma, niin ei ole mitään kiirettä päikkäriin. Laitan itselle herätyksen 7:25.

7:24 En enää jaksa löhöillä, joten marssin yläkertaan kuuntelemaan huutoa, joka tällä kertaa kuuluu tyttösen suusta. Passitin tämän huoneeseensa vaihtamaan vaatteet. Huuto loppui hetkeksi.

7:30 Istuimme kaikki lapset+minä kivasti aamiaispöydässä. Lapset hokivat kuinka kaikki on tyhmää, mutta koska maanantai, ei kiinnosta.

20minuuttia myöhemmin. Kaikki lapset puettu, syötetty ja hampaat pesty. Kello tosiaan 10minuuttia vaille kahdeksan. Sellasta. Istumme kaikki alakerran telkkarin eteen ja alamme katsoa jotain prinsessa leffaa Netflixistä. Kivempihan se tolle isoveljelle on, että on seuraa. Kello 11:20 menemme sitten Willin kanssa Specsaversille. Onko kaksi viikkoa muka mennyt jo?

Onneksi oli ihana viikonloppu. Sen avulla jaksaa nyt painaa töitä. Tänään tosiaan vahtivuoro se 12h, mut pikkuvikoja. Viikonloppua kuvina tässä vähän seuraavaksi.

 Posti toi kivan piristyksen taas :) ja kakkos kuvassa kala. No reason why.

 Käytiin lauantaina Tukholman keskustassa luistelemassa. Eka kerta hokkarit alla... :D
Ja kuva kaksi kertoo hyvin vklp fiilikset. XD Färjan on suomeksi lautta eli matkustettii sellaselki :)


Ystävänpäivä oli ihanan aurinkoinen. Ei valittamista!

Tre kronor. 

Vaikka tossa äsken tarhatädit huolestuneena ja säälivinä pyörittelivätkin päitään kun kaksi vuotias heittäytyi maahan kiljumaan ja kerroin sen pienestä melt downista, on täällä ihan jees. Opin niin paljon koko ajan, että pitää vaan yrittää olla kiitollinen siitä ja ei miettiä niitä p*skoja juttuja.

<3S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti